Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilmeld dig Betalingsservice.​

Når du tilmelder dig Betalingsservice, bliver dine regninger til Andst Vandværk, som opkræves via Vejen Forsyning, betalt til tiden. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken, eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden.

Klik her for at tilmelde dig Betalingsservice

Tilmeldingen åbner i et nyt vindue. Hvis du ikke kan se det, kan det være, fordi du har installeret en pop-up blocker i din internetbrowser, der standser pop-up vinduer. Slå blockeren fra, og prøv igen.

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I toppen af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til PBS.

Nyheder / Info​

Årsrapport 2023
20-05-2024
Årsrapport 2023 og referat fra generalforsamlingen 2024 kan nu findes på hjemmesiden.
Læs mere...
Generalforsamling 2024
21-02-2024
Generalforsamling afholdes tirsdag den 19. marts 2024. Husk tilmelding senest den 12. marts. Se indbydelsen i Andst Avisen, eller klik på linket.
Læs mere...
Generalforsamling 2023
23-02-2023
Generalforsamling afholdes tirsdag den 21. marts 2023 Husk tilmelding senest den 14. marts.
Læs mere...

​Andst Vandværk A.m.b.a. • Frederiksbervej 27 • mail@andst-vandvaerk.dk• CVR-nr.: 67669819